سقف متحرک سازه ای با قابلیت حرکت یا تغییر شکل است. این نوع سقف میتواند در معماری ساختمانها، خودروها و سایر محیطها استفاده شود. در معماری ساختمان، سقف متحرک میتواند به منظور کنترل نور، حرارت یا تهویه استفاده شود. از نظر فنی، سقف های متحرک میتوانند با استفاده از مکانیزمهای مختلفی حرکت کنند، از جمله الکتریکی، یا مکانیکی.
سقف متحرک به چندین نوع تقسیم میشود که بسته به محیط و نیازهای کاربران، انتخاب میشوند. انواع این سقفها شامل سقف متحرک پارچهای، آلومینیومی، شیشهای و پلیکربناتی هستند. هرکدام از این انواع ویژگیها، مزایا و معایب خاص خود را دارند که با توجه به شرایط محیطی، کاربری، بودجه و ابعاد پروژه متریال آنها انتخاب و در شرکت ساینا، به طور اختصاصی برای محل مدنظر شما طراحی و اجرا میشود.
انواع سقف متحرک قابل استفاده برای فضای شما
سقف متحرک پارچه ای
سقف متحرک الومینیومی
سقف متحرک شیشه ای
سقف متحرک پلی کربنات
چرا سقف متحرک ساینا را به شما پیشنهاد می کنیم؟
ما همواره خود را نسبت به توسعه فناوری سقف متحرک و پرورش مهندسین آشنا با این علم در کشور متعهد می دانیم. شرکت سقف اتوماتیک ساینا همواره سعی بر ارائه سطوح بالای خدمات به مشتریان عزیز را دارد.
نمایندگی انحصاری شرکت کنان ترکیه
اجرای پروژه در سراسر ایران
واردات قالب های آلومینیوم و تولید داخلی
ایجاد ثبات قیمت با انبار پارچه و آلومینیوم
ساینا متخصص در نصب
نگهداری از سقف متحرک
نگهداری از سقف متحرک پارچه ای
نگهداری از سقف متحرک شیشه ای
نگهداری سقف متحرک آلومینیومی
نگهداری سقف متحرک پلی کربنات
سقفهای متحرک پلیکربنات به دلیل شفافیتشان به سرعت کثیف میشوند و نیاز به تمیزی منظم دارند. برای نگهداری از آنها، از مواد نرم و مایعات ملایم برای تمیزکاری استفاده کنید. همچنین، باید از آسیبهای ممکن مانند خراشیدگی یا شکستگی جلوگیری کرده و در صورت لزوم تعمیرات را به موقع انجام دهید.
سقف اقتصادی و با کیفیت را از ساینا بخواهید
در دنیای امروز، همگان به دنبال محصولاتی با کیفیت و همزمان با قیمت مناسب میگردند. یکی از محصولاتی که در این زمینه میتوان به آن اشاره کرد، سقف متحرک است. اما چگونه میتوان یک سقف متحرک ارزان و با کیفیت را پیدا کرد؟ پاسخ این سوال در دستان شرکت ساینا است.
خرید بدون واسطه از تولید کننده
یکی از دلایل اصلی ارزانی محصولات ساینا، خرید مستقیم از تولید کننده است. وقتی واسطهها از میان معادله حذف میشوند، قیمت نهایی محصول به شکل چشمگیری کاهش مییابد.
واردات مستقیم موتور و اقلام مصرفی از ترکیه
اینا با وارد کردن مستقیم موتور و سایر اقلام مصرفی از ترکیه، هزینههای واسطهگری و افزایش قیمت ناشی از آن را حذف میکند. این امر باعث میشود که محصول نهایی با کیفیت بالا و قیمت مناسب به دست مشتری برسد.
استفاده از یارانههای دولتی برای تولید الومینیوم
دولت به منظور حمایت از تولید کنندگان، یارانههایی را در زمینه تولید الومینیوم ارائه میدهد. ساینا با استفاده از این یارانهها، هزینههای تولید خود را کاهش داده و این کاهش هزینه را به شکل کاهش قیمت به مشتریان خود منعکس میکند.
انواع آپشن های مکمل سقف های متحرک
نورپردازی
با استفاده از چراغ های LED که در ساختار سقف تعبیه می شوند. می توان فضا را بصورت یکنواخت و زیبا روشن نمود. این نورپردازی ها کاملا قابل تنظیم بوده. و علاوه بر امکان انتخاب رنگ نور، کاربران می توانند با توجه به شرایط مختلف می توانند. متناسب با شرایط مختلف به میزان دلخواه روشن شوند.
سیستم هدایت آب
این سیستم ها برای جمع آوری و هدایت آب باران به خارج از سقف طراحی شده اند. و از نفوذ آب به فضای زیرین جلوگیری می کنند. این سیستم از کانال های مخفی و ناودان هایی تشکیل شده. که آب را به سمت محل های تعیین شده. هدایت می کنند. تا از تجمع آب، شکم دادن سقف و آسیب آن جلوگیری شود.
سیستم خانه هوشمند
سقف های متحرک برقی می توانند. به کمک ریموت کنترل ها به سادگی باز و بسته شوند. اما این سازه ها با نصب برخی سنسور ها قابلیت اتصال به سیستم خانه هوشمند را پیدا کرده. و می توانند به صورت اتوماتیک و از راه دور و یا با توجه به شرایط جوی بصورت خودکار باز یا بسته شوند.
زیپ پرده جانبی
زیپ پرده جانبی می تواند. به منظور محافظت ازز فضای زیرین در برابر باد، باران و دید مزاحم در کنار سقف متحرک متصل شود. این پرده ها اغلب برقی و اتوماتیک بوده. و با ریموت کنترل کار می کنند. و گزینه ای ایده آل برای ایجاد حریم شخصی و جلوگیری از ورود گرد و غبار و اشعه مضر خورشید در طول روز بوده. بصورتی که محیط باز شما را به راحتی به محیطی کاملا بسته تبدیل می کنند.
سیستم سرمایشی و گرمایشی
نصب هیتر برقی و یا گرماتاب ها در راستای پروفیل های سقف متحرک می تواند. بر روی پروفیل های عرضی سازه نصب شده. و در فصول سرد سال فضای زیر سقف را گرم نگه دارند. و برای خنک کردن فضای زیرین در روزهای گرم تابستان نیز رشته های مه پاش می توانند در زیر پروفیل ها نصب شده و هوا را خنک تر کنند.
مزایا و معایب سقف متحرک
مزایای سقف متحرک
ایجاد فضای چند منظوره و راحت در محیط باز
یکی از مزایای انواع سقف متحرک به خصوص سقف متحرک پارچه ای، امکان استفاده چند منظوره از محیط باز است. این سقفها به شما این امکان را فراهم می کنند که فضا را به طور کامل بسته و یک محیط عایق در برابر باد، باران، برف و نور خورشید ایجاد کنید. این مزین به خصوص در سقف های متحرک الومینیومی بیشتر به چشم می آید. همچنین، در صورت نیاز میتوانید سقف را باز کنید تا از هوای تازه و نور آفتاب لذت ببرید.
محافظت در برابر باران در سقف های متحرک
پارچه های مورد استفاده در سقف متحرک عایق آب هستند و آب از آنها عبور نمیکند. سیستم سقف متحرک ساینا دارای یک سیستم ابراه داخلی برای تخلیه آب هستند که حتی در بارشهای سنگین نیز محیطی خشک و راحت فراهم میکنند. سقف های متحرک الومینیومی در حالت کاملاً بسته ۱۰۰٪ عایق آب هستند.
عایق گرما و سرما
نصب انواع سقف متحرک در فضای باز منزل یک عایق مناسب برای هوای گرم و سرد است. این سیستمها به حفظ دمای مناسب در طول سال کمک میکنند و هزینههای گرمایش و خنکسازی را بهطور قابلتوجهی کاهش میدهند.
نورپردازی داخلی
سیستم روشنایی داخلی با استفاده از LED بر روی پروفیلهای آلومینیومی سقف، هر فضای باز را به مکانی دلنشین در شب تبدیل میکند. این سیستم روشنایی نه تنها کاربردی است بلکه یک فضای گرم و دوستانه با نورپردازی یکنواخت ایجاد میکند. نور پردازی استفاده شده در انواع سقف متحرک با توجه به شرایط محیطی می تواند تنظیم گردد تا روشنایی دل نشین برای شما ایجاد کند.
سیستم موتوریساده و با دوام
انواع سقفهای متحرک ساینا با سیستم موتور تیوبلار وارداتی مجهز هستند که تنها با فشار یک دکمه بر روی ریموت کنترل فعال میشوند. این سیستمها برای انواع سقف متحرک می تواند با سنسورهای باد و آفتاب نیز همراه شود که باز و بسته شدن اتوماتیک را امکانپذیر میسازند.
حفظ حریم خصوصی
سقفهای متحرک میتوانند فضای خصوصی مورد نیاز شما را در هر زمان از روز یا شب فراهم آورند. این سقفها با پردههای متحرک و المانهای دیگر قابل پوشش دادن هستند تا از اشراف همسایگان جلوگیری کنند.
معایب سقف متحرک
هزینه بالا
سقف های متحرک به دلیل استفاده از مواد با کیفیت و تکنولوژی پیشرفته. هزینه بالایی دارند. و به دلیل پیچیدگی بیشتر مراحل نصب آن هزینه های حمل و نصب بالاتری را به خود اختصاص می دهند. اما باید درنظر داشت که این هزینه بابت راحتی و استفاده بهینه از فضای خارجی است. و می تواند در طولانی مدت اقتصادی نیز باشد.
نیاز به نگهداری
این سقف ها به دلیل داشتن قطعات متحرک، موتور های الکتریکی و ریل های جانبی نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری بوده. و انجام سرویس های منظم دوره ای به عملکرد بهتر و طولانی تر سازه کمک می کند. سقف متحرک ساینا دارای گارانتی و خدمات پس از فروش است. و بعد از اتمام گارانتی نیز در زمان نیاز تیم تخصصی نصب برای تعمیرات و سرویس ها به محل پروژه اعزام می شوند.
محدودیت در اندازه و شکل
این سقف ها به دلیل متحرک بودن و داشتن مکانیزم حرکتی افقی توانایی اجرا در فرم های خاص را نداشته. و برای ابعاد بالا نیز باید تعداد سیستم ها بالا برود. چرا که حداکثر دهانه عرض قابل اجرا برای یک سیستم سقف متحرک پارچه ای 9 متر و سقف متحرک آلومینیومی 4 متر است.
احتمال خرابی مکانیکی
با گذشت زمان و استفاده مکرر از سقف های متحرک ممکن است. برخی قطعات مکانیکی سقف دچار خرابی شوند. که این امر ممکن است. باعث توقف عملکرد آن گردد. و احتیاج به تعمیر و یا تعویض قطعات خراب شده باشد. درنتیجه سرویس های دوره ای در سقف های متحرک حائز اهمیت هستند.
حساسیت به شرایط آب و هوایی
طراحی و اجرای سقف های متحرک باید با توجه به شرایط جوی منطقه انجام شود. چرا که در صورت اجرای این سقف ها در مناطق دارای شرایط آب و هوایی شدید ممکن است. کارایی و دوام سقف پایین آمده. و تحت تاثیر قرار بگیرد.
نیاز به مجوز
در برخی مناطق با توجه به محدودیت های شهرداری ممکن است. برای نصب سقف متحرک به مجوز نصب آن احتیاج باشد. که مدت زمان پروسه آن با توجه به محل نصب و شرایط منطقه می تواند. متغییر باشد.
مقایسه سقف متحرک و ثابت
سقف های متحرک و ثابت هردو به منظور ایجاد سایه و محافظت در برابر عوامل جوی کاربرد دارند. اما تفاوت های اساسی با یکدیگر دارند. سقف متحرک قابلیت باز و بسته شدن داشته. و این ویژگی آن ها را برای فضاهایی که نیاز به میزان متغییری از نور و تهویه دارند. مانند تراس ها و حیاط رستوران ها مناسب می سازد. در مقابل سقف های ثابت برای فضاهایی با نیاز به پوشش دائمی مانند انبار ها و پارکینگ ها مناسب تر هستند.
سقف های متحرک به دلیل مکانیزم پیچیده تر و استفاده از متریال متفاوت معمولا گران تر هستند. و نیاز به نگهداری بیشتری دارند. درحالی که سقف های ثابت ساده تر و مقرون بصرفه تر هستند. و به نگهداری کمتری نیز احتیاج دارند. از ظر طراحی سقف های متحرک به دلیل انعطاف پذیری بلا و مدرن بودن سازه می توانند. با سبک های مختلف معماری راحت تر ترکیب شوند. اما سقف های ثابت قابلیت طراحی بصورت خاص و دکراتیو را داشته و می توانند. به عنوان یک عنصر دکراتیو در فضا جلب توجه کنند.